Moderná slovenská kuchyňa

ostávajú 4 miesta

Cena s DPH:
69,00 

Staň sa kráľom modernej slovenskej kuchyne a ukáž známym, že aj naše Slovensko je poriadne chutné! 

  • Dátum kurzu: 14.06.2023 (streda) o 17:00
  • Trvanie kurzu: 3-3,5 hodiny
  • Miesto kurzu: Business Centrum BCT-2 Moldavská cesta 8B, 040 01 Košice

Čo sa naučíš?

Moderná slovenská kuchyňa sa vyznačuje inovatívnymi a kreatívnymi prístupmi k tradičným slovenským jedlám a ingredienciám. Slovenskí kuchári často kombinujú tradičné slovenské prísady s modernými technikami a inými kuchárskymi tradíciami.

Okrem toho, moderná slovenská kuchyňa sa vyznačuje aj rôznymi druhmi salátov, často obsahujúcimi zdravé a čerstvé zeleniny a bylinky, ako sú šaláty s čerstvou paprikou a rajčinami, zeleninové šaláty s kyslou kapustou a vlašskými orechmi a podobne.

Slovenskí kuchári sa tiež venujú experimentovaniu s rôznymi druhmi omáčok a príloh, ktoré dodávajú jedlám novú chuťovú dimenziu. Niektoré populárne moderné omáčky zahŕňajú škorica a jablko, cibuľu a cesnak, alebo horčicu a med.

V súčasnosti je moderná slovenská kuchyňa na vzostupe a stáva sa čoraz populárnejšou nielen medzi domácimi kuchármi, ale aj v profesionálnych kuchyniach a reštauráciách.

Čo budeme variť

Domáca Pali pašteka, ktorú si vezmete domov 

Pečená mäsová sekaná s chrenovou omáčkou s pučenými zemiakmi a cibuľkou 

Bryndzový krémová polievka demikát 

Rýchly šošovicovo-zeleninový prívarok z červenej šošovice so strateným vajíčkom 

Foto z kurzu


Kurzom ťa prevedie Matej Bakoš

Jeden z najmladších šéfkuchárov v Košiciach, ktorý otvoril svoje prvé autorské bistro. Matejova kuchyňa sa opiera o kvalitné suroviny, prevažne od lokálnych slovenských výrobcov, z ktorých dokáže vytvoriť explóziu chutí. Nezvyčajné kombinácie, ktoré by človeku bežne nenapadli. Charizmatický ukecaný a zábavný no najmä neskutočne talentovaný mladý šéfkuchár.

FAQ
Čo je zahrnuté v cene kurzu varenia?

V cene kurzu školy varenia je samotný kurz, suroviny, ktoré na kurze použijeme, a nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje si viete zakúpiť priamo na prevádzke.

Koľko účastníkov je na kurze?

Na otvorenie kurzu je potrebných min. 6 účastníkov. Maximálna kapacita kurzu je 12 osôb. Účastníci sú rozdelení do dvojíc, v ktorých budú variť.

Môžem kurz stornovať?

Kurz školy varenia viete stornovať najneskôr 3 dni pred kurzom. Pri zrušení 2 pracovné dni pred kurzom si účtujeme poplatok 50% z ceny daného kurzu. V prípade storna (menej ako 2 pracovné dni vopred) si účtujeme 100% z ceny kurzu.

Ak sa kurzu nemôžete zúčastniť, kontaktujte nás na: info@platzgroup.sk

Je možné kurz aj darovať?

Áno, darčekové poukazy si viete zakúpiť formou emailu: info@platzgroup.sk

Môžem prísť na kurz sám?

Na kurze varenia si určite nájdete parťáka s ktorým viete zdieľať varnú jednotku a preto kľudne môžete prísť aj sám.

Povedali o našich kurzoch

Kurz bol pre mňa veľmi inšpiratívny – naučil som sa variť jedlá z celého sveta a teraz mám väčšiu radosť z varenia. Odporúčam ho každému, kto chce zdokonaliť svoje kuchárske zručnosti.

Michaela, 27 rokov

Moje varenie sa zlepšilo o 110% po absolvovaní kuchárskeho kurzu. Ešte raz ďakujem veľmi pekne za príjemnú atmosfréru!

Marek, 23 rokov

Kurz mi dal základy, ktoré som potreboval na to, aby som sa stal lepším kuchárom. Teraz som schopný variť rôzne jedlá z celého sveta a to mi umožnilo získavať nových priateľov a spoznávať nové kultúry.

Tomáš, 32 rokov

Kurz bol veľmi dobre zorganizovaný a učitelia boli veľmi ochotní pomáhať. Naučil som sa, ako pripravovať rôzne druhy jedál a teraz mám väčšiu sebadôveru pri varení.

Peter, 35 rokov

Podobné kurzy

Catering & Eventy

Catering na svadbu či oslavu, degustácie, bufetové stoly, americká klasika či street food. Sme pripravení pripraviť ti catering každého druhu a zorganizovať tvoje eventy aj v priestoroch Platzu.

Hybaj na Platz!

Business Centrum BCT-2 Moldavská cesta 8B
040 01 Košice

Čakáme ťa

Po – Pi: 7:30 – 15:00

Výdaj jedál je do 14:00, na kávu a koláčik môžete prísť do 15:00. Zaparkuj pri nás na 1 hod. zadarmo, to stíhaš.